Dofter & Ljus

Vi har olika väldoftande produkter i vårt sortiment. Ljus, doftpåsar, tvålar, doftpinnar, bodylotion och rökelse mm.
Våra härliga doftljus från Wood Wick finns i tre storlekar och sprakar härligt när de brinner. De finns i ca 70 olika dofter!
Bridgewater doftljus är tillverkade av sojavax med en hög koncentration av fina dofter. Köper du ett ljus, hjälper du även ett föräldralöst barn att få mat för dagen. Dessa ljus finns i 2 storlekar och 18-20 dofter.
Du kan även köpa Aubergines egna doftljus! De finns i dofterna Tamarind Tonka och Clear Water.
Vi har förstås även vanliga ljus utan doft i många olika färger och former!

Michel Design Works ljus är tillverkade i 100% sojavax och är därför helt naturliga, giftfria och biologiskt nedbrytbara. Med en brinntid på 65-80 timmar.
De lyxiga doftkrusen från Dofta brinner utan låga. Fyll på med valfri doftolja, tänd och släck den sedan. En fantastisk doft sprider sig sedan i rummet. Dofterna är även utformade att ta bort odör på molekylär nivå.
Ljus & väldoftande barkbitar!
Våra blockljus finns i flera olika färger och former. Cylinderformade, klotformade, och ljus som är formade som snöbollar!
Testa även ett fint ljus-smycke!
Vi har nu fått in häftiga barkbitar med doft från Day! Du eldar lite på dem så börjar de sedan dofta fantastiskt! Du kan även bara (utan att elda på dem) lägga dem bland dina handdukar eller i garderoben, då doften håller i sig länge. Dessa träbitar kallas Tayda.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer