Montering

Vi kan erbjuda hjälp med måttagning och montering!

Solskydd

Måttbeställ ditt solskydd.
Rullgardiner

Välj själv mellan olika vävar, avslutningar, fasoneringar, kantband och dragknoppar.
På så sätt designar du din egen rullgardin. Du kan även välja ditt eget tyg för tillverkning av rullgardin.
Rullgardinerna går att få med sidodrag, fjäder och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster.
Sidodraget går att få i vit, stål och svart. Alla vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går att beställa som panelgardiner.


Twist

Den funktionella rullgardinen Twist från Luxaflex passar i varje fönster. Det är en stilren och modern gardin tillverkad i väv. Twist är rullgardinen som leker med ljuset! Den består täta och transparenta segment som löper omlott nät du reglerar den. I och med dess smarta funktion- är det väldigt enkelt att reglera önskat ljusinsläpp i ditt hem. Twist finns i många olika vävar och färger.

Lamellgardiner

Lamellgardiner förenar funktionellt solskydd med dekoration och ger en härlig textil känsla i stora fönsterpartier. Lamellgardinens stora variation gör att ditt fönsterparti kan vara indelat i flera mindre fönster, och varje fönster kan ha sin separata skena med lameller, dessutom kan fönstret vara snedlutande, så kallat skråfönster. Du kan även få lamellerna i olika färger! Lamellgardinen är också utmärkt som rumsavdelare.

Plissé/Duettegardiner

Plisségardiner finns i flertalet färger och kvaliteter. Den här gardinen finns i ett antal olika utföranden. För de flesta typer av fönster. Takfönster, halvmånefönster, sneda fönster, mellanglas eller frihängande, sol- och värmereflekterande vävar mm

Plisségardinen är dessutom unik i sitt utförande vad gäller möjligheten att reglera produktens avskärmningsläge. Med en så kallad uppspänd plisségardin kan du exempelvis avskärma nerifrån och upp eller både neråt och uppåt. En altandörr kan du till exempel skärma av enbart på mittsektionen medan du har fri in- och utsikt både uppe och nere. Vill du skärma av hela altandörren går det också bra. Plisségardinen fungerar dessutom utmärkt till ett vågrätt takfönster som du vill kunna skärma av. Du ska då välja en plisségardin med wirefunktion och motor eftersom produkten kan bli svår att nå.

Persienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går. Och vill du låta solen flöda in i rummet drar du upp persiennen helt och hållet. Finns i aluminium, trä och så kallad livsstil som kombinerar trä och aluminium i spännande design. Dessutom finns aluminiumpersienner som Luxaflex® Ondulette® i olika utskurna mönster, Luxaflex® Variozone™ som gör det möjligt att dela in avskärmningen i sektioner och Luxaflex® Lightline med sin speciella design som stänger ute oönskat ljus som annars strilar in genom snörhålen. Och nyheten Luxaflex® Megaview™ som dubblar din utsikt när du öppnar lamellerna. Du väljer mellan flera olika kulörer och nyanser, mönster, lamellbredder, stegband och betjäningsmöjligheter. Vill du kan du skapa en kontrastfull effekt genom att välja två olika färger i en och samma aluminiumpersienn.

Träpersienner

En träpersienn består av vågräta lameller- som du kan styra genom att vrida dem uppåt eller nedåt, beroende på hur mycket avskärmning du önskar.
Då denna inredningsdetalj är gjord i trä- ger den en naturlig och varm- men ändå exklusiv känsla i ditt hem.

Hissgardiner

Hissgardin
Hissgardinen är en snygg gardinlösning som dämpar ljuset och skärmar av rummet från sol och insyn. Vi har många modeller med olika manövreringsmöjligheter som snördrag, sidodrag eller motor.

Du kan välja både tunna och kraftigare tyger i enfärgat, diskret eller starkt mönster. Alla modeller går att få med eller utan kappa i överkanten. Vi kan också göra en ”fuskhissgardin” som ser ut som en hissgardin men den går inte att reglera.

Kom och designa din egen gardin så den passar din stil. Du får den uppsytt helt efter dina önskemål.

Panelgardiner

Panelgardinerna kan du använda på olika sätt. Till exempel fungerar de utmärkt som spännande inramning, avskärmning och som rumsavdelare.

Eftersom du kan dra panelerna fram och tillbaka är det ett smidigt sätt att placera dem där de gör mest nytta för stunden. Vare sig de hänger i ett större fönsterparti, eller i altandörren.
De kan även placeras bakom varandra när de är fråndragna.

Panelgardinerna kan du kombinera med rullgardinerna då de är tillverkade i samma väv. Så, möjligheterna är oändliga! Panelerna finns att få i storlekarna: från 25 cm och upp till 120 cm i bredd.

Facette® – stilren elegans

Facette® är en helt ny avskärmningstyp med två lager genomsiktlig, randig väv med spelrum emellan. När vävarna ligger mitt för varandra får du en elegant utsikt genom smala vågräta ränder – à la persienn. När de täta ränderna dras omlott stänger de ute ljus och ger en behaglig avskärmning. Du kan naturligtvis också ställa in de två vävlagren i olika mellanpositioner och på så sätt reglera mängden ljus som släpps in.

Silhouette®

Silhouette® är en något annorlunda solavskärmningstyp som förenar det bästa från persienn med det bästa från rullgardin. Från persiennen har Silhouette® lånat sina vågräta lameller av tyg, så att du enkelt kan justera hur mycket ljusinsläpp du önskar. Från rullgardinen har den ärvt textilens lätthet och goda avskärmningsförmåga, vilket också gör att Silhouette® passar särskilt bra i sovrummet - speciellt om du väljer en mörkläggande väv.

De flesta solskydden går att motorisera, enkelt skött via fjärrkontroll en eller flera på samma.

Insektsnät

Vi har många bra lösningar när det kommer till mygg- och insektsnät. Tänk dig att kunna njuta av de svala sommarkvällarna utan att få oinbjudna gäster. Dessa nät finns både att köpa till fönster liksom dörrar- i olika färger och varianter. De är alltså både estetiska och praktiska.

Lider du av till exempel gräs- eller pollenallergi? Då finns nätet Poll-Tex. Det stoppar 97% björkpollen och 100% gräspollen.

Gardinstänger

De gardinstänger vi säljer kommer i olika färger, former, längder och tjocklekar- för att du ska kunna hitta den bästa gardinstången till just ditt fönster.
Stängerna är indelade i kategorierna stil och funktion, vilket gör det enklare för dig att kunna välja den perfekta gardinstången.

Skenor

Vår breda kollektion av gardinskenor är anpassad för olika typer av gardintyger och uppsättningar. Vare sig de skall monteras i offentlig miljö eller hemma hos dig, så har vi ett komplett sortiment att välja ifrån. Samtliga skenor, utom G-skena och Flexi-skena, går att måttbeställa.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer