Markiser

Fönstermarkiser

Det är ju alldeles underbart när solen skiner! Men det händer ju att det blir lite för ljust och lite för varmt vissa stunder. Då är en fönstermarkis ett bra val! Den bländar effektivt av solen, utan att ta bort din utsikt.

Det finns olika sorters fönstermarkiser. Till exempel en kompakt variant och en kraftig. De kraftiga markiserna är avsedda för större fönsterpartier som till exempel fönstren på villor- eller på kontorsfasader.
Markiserna kommer med en aluminiumkassett -som skyddar markisens väv mot väder och vind.

Terrassmarkiser

En terrassmarkis är en bra idé att införskaffa om du till exempel behöver skugga uteplatsen eller någon annan större utomhusyta. Hos oss hittar du ett brett sortiment av terrassmarkiser!
Du kan välja mått, material och färg efter behov.

Vare sig du behöver en enkel och snabbmonterad terrassmarkis, behöver en terrassmarkis med armfall på upp till 4,5 meter, eller en som tål ordentligt med väder och vind- så har vi lösningen!

Korgmarkiser

Korgmarkiser går att anpassa till de flesta fönster och fasader. Dessa tillverkas efter dina önskemål, och passar in i såväl modern- som äldre arkitektur.

Vad föredrar du: de eleganta, eller de lite mer vågade korgmarkiserna?

Sideline

En sideline-markis ger ett bra skydd mot både vind och insyn. Den fungerar utmärkt att komplettera ihop med en terrassmarkis. På så vis får du ett helt uterum!

Väven dras enkelt ut i sidled, och när den är hoprullad, är den skyddad i sin kassett.

Passar som du ser på bilden, även alldeles utmärkt runt poolen.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer